Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

7 katlı binada yangın paniği

7 katlı binada yangın paniği
Paylaş:

Yeşilyurt ilçesinde 7 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında binada mahsur kalan 3 yaşlı vatandaş itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi Şenpınar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 7 katlı bir apartmanın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Yangın sırasında binada bulunan 3 yaşlı vatandaş ekipler tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi.
Yangın kontrol altına alınırken, ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Narkotikten torbacı operasyonu: 6 tutuklama

Akışın sonuna geldiniz.