Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Ağır hasarlı binada çalışan işçi 4'üncü kattan düştü

Ağır hasarlı binada çalışan işçi 4'üncü kattan düştü
Paylaş:

Malatya’da ağır hasarlı bir binada asansörü sökmeye çalışan işçi 4’üncü kattan merdiven boşluğuna düştü. Hastaneye kaldırılan işçi hayatını kaybetti.


Olay, 15.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Büyük Hüseyinbey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Sivas Caddesi üzerinde bulunan ve depremlerde ağır hasar alan 6 katlı bir apartmanın 4’üncü katında beraberinde bulunan bir kişi ile birlikte asansörde söküm çalışması yapan Ahmet Abinikli (39) ayağının kayması sonucu merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralandı. İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan işçi hayatını kaybetti.
Ekipler olay yerinde inceleme yaparken, olay esnasında şahsın beraberinde bulunan kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Toplu taşımada fiyat güncellemesi

Akışın sonuna geldiniz.