Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Battalgazi’de Zehir Tacirlerine Operasyon

Battalgazi’de Zehir Tacirlerine Operasyon
Paylaş:

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Battalgazi ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Battalgazi ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ve suç unsuru ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, operasyonda; 524 adet sentetik ecza hapı, 5 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet esrar öğütme aparatı, 2 adet 17 calibre tabanca, 109 adet 38 mm fişek, 20 adet 7.65 mm fişek, 29 adet 6.35 mm fişek ele geçirildiği belirtildi.

Operasyon kapsamında 2 şüpheli şahsın gözaltına alındığı, olayla ilgili adli işlemlerin sürdüğü kaydedildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.