Medya Malatya
Medya Malatya
DEPREM

Depremin Panik Anları Kamerada: Kediler de Kaçtı, Öğrenciler de

Depremin Panik Anları Kamerada: Kediler de Kaçtı, Öğrenciler de
Paylaş:

Malatya’da meydana gelen deprem sırasında kedilerin, öğrencilerin ve vatandaşların panik anları güvenlik kameralarına yansıdı. Bazı binalarda çatlak ve sıva dökülmeleri meydana gelirken ekipler bölgelerde inceleme başlattı.
Malatya’da meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde paniğe neden olurken, sarsıntı anı birçok güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir evin bahçesinde mama yiyen 13 kedinin depremle birlikte panikle farklı yönlere kaçıştığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde kedilerin sarsıntıyı hissetmesiyle birlikte bulundukları alandan hızla uzaklaştıkları görüldü.

Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi’nde bulunan bir okulda ise deprem anında öğrencilerin panikle kaçıştığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Battalgazi ilçesi Eski Malatya bölgesindeki bir iş yerinde de sarsıntıyla birlikte vatandaşların kaçıştığı, iş yerinde sıva parçalarının düştüğü görüldü.

Depremin ardından bazı evlerde çatlak ve sıva dökülmeleri meydana geldi. Cezmi Kartay Caddesi’nde bir binanın soba bacası yere düşerken, Battalgazi Mahallesi Veysel Karani Sokak’ta hasar oluşan bir bina tedbir amaçlı tahliye edildi. Ekipler bölgede çevre güvenliği aldı.

Eşref Bitlis Caddesi’nde ise bir binadan ses geldiği ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Yapılan incelemede binada herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenildi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DEPREM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Darende’de Kurtlar Yine Kamerada

Akışın sonuna geldiniz.