Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Devleti 21 milyon TL zarara uğratan 9 kişi tutuklandı

Devleti 21 milyon TL zarara uğratan 9 kişi tutuklandı
Paylaş:

Hekimhan'da kamuyu zarara uğrattıkları gerekçesiyle şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 9'u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca düzenlenen rapor doğrultusunda geçtiğimiz 1 Aralık 2023 tarihinde Hekimhan Mal Müdürlüğü'nde kamuyu 21 milyon 316 bin 262 TL zarar uğrattığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.
Operasyonda gözaltına alınan 4 şüphelinin tutuklanırken soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte tutuklanan şüphelilerle ortak hareket ettikleri belirlenen 18 şüphelinin de yakalanması için de düğmeye basıldı. Malatya merkezli düzenlenen operasyonda İstanbul, İzmir, Antalya, Diyarbakır ve Kocaeli'de 20 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüpheliden M.K, C.S, C.M, C.M. ve K.S.Ç. sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken diğer şüpheliler ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Soruşturma kapsamında toplam 9 şüpheli tutuklanırken, emniyetten yapılan açıklamada zanlıların kamuyu 21 milyon 316 bin 262 TL zarar nasıl uğrattıkları hakkında ise detaylı bilgi verilmedi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.