Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Havuzda Rahatsızlanan Kadın Öğretmen Hayatını Kaybetti

Havuzda Rahatsızlanan Kadın Öğretmen Hayatını Kaybetti
Paylaş:

Malatya’da bulunan Malatya Yaşam Merkezi içerisinde yer alan yüzme havuzunda meydana gelen üzücü olay, kentte büyük üzüntüye neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, havuzda bulunduğu sırada fenalaşan öğretmen Ç.K. boğuldu.

Durumu fark eden cankurtaran ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile hastaneye kaldırılan öğretmenin, burada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayın ardından güvenlik güçleri inceleme başlatırken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve ihmâl olup olmadığına ilişkin soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.