Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Husumetlisinin iş yerini basıp kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Husumetlisinin iş yerini basıp kurşun yağdırdı: 2 yaralı
Paylaş:

 Malatya’da husumetlisinin iş yerini basan zanlı kurşun yağdırdı. İki kişinin yaralandığı olayda 3 kişi gözaltına alındı.
Olay, 15.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesi Yeşilçam Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık bir buçuk ay önce kentte inşaat faaliyetlerinde bulunan bir firma sahibi ile işçiler arasında alacak verecek meselesi nedeniyle silahlı kavga çıkmış çıkan kavgada 1 kişi yaralanmıştı. Zanlıların polis merkezinde işlemlerine devam edilirken, O.A. beraberindeki yakınları ile geldiği firma sahibinin işyerine kurşun yağdırdı. Olayda Y.A. ile O.A. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılardan Y.A. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne diğer yaralı ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olay yerinde inceleme yapan ekipler çok sayıda boş kovan buldu.
Üç kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Çocuklar için açık hava sineması

Akışın sonuna geldiniz.