Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

İşçiler arasında bıçaklı silahlı kavga: 7 yaralı

 İşçiler arasında bıçaklı silahlı kavga: 7 yaralı
Paylaş:

Battalgazi ilçesinde bulunan bir şantiyede işçiler arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kavganın ardından akşam saatlerinde bir araya gelen bir grup, işçilerin kaldığı konteynerleri ateşe vererek olay yerinden kaçtı.
Olay, Çamurlu Mahallesi'ndeki bir inşaat şantiyesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şantiyede çalışan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaklaşık 50 işçinin karıştığı kavgada F.K., A.İ., K.K., M.K., M.K., M.Ş.A. ve K.K. yaralanırken, 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ayrıca yaklaşık 10 kişi de darbedilerek çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Kavganın ardından akşam saatlerinde yeniden bir araya gelen gruplar arasındaki gerginlik devam ederken, şantiyeye girmeye çalışan bazı işçiler, çalışanların konakladığı konteynerleri ateşe vermeye kalkıştı. Tutuşan straforlar nedeniyle yangın çıkarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına ilk müdahale TOMA ile yapılırken, alevler kısa sürede kontrol altına alındı.
Olayların ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis ekipleri, şantiye giriş ve çıkışlarını kapattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.