Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Kaçakçılık operasyonu: çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi

Kaçakçılık operasyonu: çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi
Paylaş:

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 4 şüpheliye ait adreslerde yapılan aramalarda kaçak tütün ve tütün mamulleri ile sahte alkol ele geçirildi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında operasyon düzenlendi. Belirlenen 4 şüpheli şahsa ait adreslerde, iş yerlerinde ve araçlarda yapılan aramalarda toplamda, 4 bin 400 adet makaron, 55 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 72 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 35 paket sahte bandrollü sigara, 13 litre el yapımı sahte alkol ele geçirildi.
Şüpheliler hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et DSİ’den 23,8 Milyar TL’lik Yatırım

Akışın sonuna geldiniz.