Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Karayolları Şefliğinde Kazan Sökümü Sırasında Yangın Çıktı

Karayolları Şefliğinde Kazan Sökümü Sırasında Yangın Çıktı
Paylaş:

Yeşilyurt llçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde bulunan Karayolları Şefliği sahasında kazan sökümü sırasında yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre, sahada bulunan fuel-oil kazanlarının sökümü esnasında, kazanların dibinde kalan malzeme henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Kısa sürede yükselen yoğun duman gökyüzünü kaplarken, çevrede kısa süreli panik yaşandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemi alarak çevrede tedbir uyguladı.

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanma olmazken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.