Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Kayıp Olarak Aranan 80 Yaşındaki Hasan Yaşar Ölü Bulundu

Kayıp Olarak Aranan 80 Yaşındaki Hasan Yaşar Ölü Bulundu
Paylaş:

Darende ilçesinde dünden beri kayıp olarak her yerde aranan 80 yaşındaki Hasan Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Darende ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki alzheimer hastası Hasan Yaşar’ın kaybolması üzerine jandarma, AFAD, UMKE, polis ve gönüllü ekipler geniş kapsamlı arama çalışması başlatmıştı.

Yürütülen geniş çaplı arama çalışmalarının ardından evine yaklaşık 600 metre mesafede ölü olarak bulundu. İlk değerlendirmelere göre Yaşar’ın soğuktan etkilenerek hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendirildi.

Hacıderviş ve Zaviye bölgelerinde yoğunlaştırılan çalışmalara dronlar, iz takip köpekleri ve termal cihazlar da entegre edilerek arazi taraması genişletilmişti.

Saha ekipleri, gece boyunca sürdürülen arama faaliyetlerinin ardından Yaşar’ın cansız bedenine sabah saatlerinde ulaştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir saldırı veya darp izine rastlanmazken, soğuk hava koşullarının ölüm üzerinde etkili olduğu yönünde değerlendirme yapıldı.

Olayla ilgili adli süreç başlatılırken, Yaşar’ın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı bildirildi. Yetkililer, arama çalışmalarına katkı sunan tüm kurumlara ve gönüllülere teşekkür etti.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.