Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Kayıp şahsın cansız bedeni barajda bulundu

Kayıp şahsın cansız bedeni barajda bulundu
Paylaş:

Komürhan Köprüsü civarında aracına ulaşılan 38 yaşındaki T.B.’nin cansız bedeni, arama çalışmalarının ikinci gününde 65 metre derinlikte bulundu.

Malatya’da ailesinin 2 gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu T.B. (38) için başlatılan arama çalışmaları sonuçlandı.

Edinilen bilgilere göre, kayıp şahsın aracı Malatya-Elazığ kara yolu Komürhan Köprüsü civarında bulunmuş, bunun üzerine barajda arama çalışması başlatılmıştı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalara Elazığ ve Diyarbakır’dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK)  ile AFAD ve UMKE ekipleri destek verdi.

Bugün yapılan aramalarda T.B.’nin cansız bedenine  65 metre derinlikte ulaşıldı.

Dalgıçlar tarafından çıkarılan şahsın cesedi otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturna sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.