Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Polisten uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Polisten uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Paylaş:

Malatya'da, torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda sentetik ecza ile ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonda 3 zanlı gözaltına alındı.
Malatya'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. 2 aylık fiziki takibin ardından Çilesiz, Turgut Özal, Yarımcahan ve Tecde mahallelerinde 3 araç, 4 ikamet ve 3 şahıs üzerinde gerçekleştirilen aramalarda 24 bin 229 adet sentetik ecza, bin 79 adet ecstasy hap, 32 gram metamfetamin, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Operasyonlarda gözaltına alınan B.D., Y.İ. ve M.K. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.