Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Silahlı Kavga: 1 Yaralı, 1 Gözaltı

Silahlı Kavga: 1 Yaralı, 1 Gözaltı
Paylaş:

Battalgazi ilçesinde bir kafede çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi yaralanırken, olayın şüphelisi gözaltına alındı. Şüphelinin 22 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Saat 21.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesi Elazığ yolu üzerinde bulunan bir kafede meydana gelen olayda A.Ç. ile V.G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheli V.G. silah ile ateş açarak A.Ç.'yi yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen  sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinib bulunmadığı öğrenildi. 

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli V.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız silah ile bir adet bıçak da ele geçirilirken şüpheli şahsın çeşitli suçlardan toplam 22 kaydının bulunduğu tespit edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.