Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Yeşilyurt'ta silahlı kavga: 1 yaralı

Yeşilyurt'ta silahlı kavga: 1 yaralı
Paylaş:

Yeşilyurt ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi Adıyaman Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın girişinde meydana geldi. F.T. ile E.K. isimli şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.T. tarafından tüfekle açılan ateş sonucu E.K. yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, E.K. ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler 2 adet boş kartuş bulurken zanlı F.T. suç aleti ile yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.